Veghels talent organiseert top attractie op Dutch Design Week

In de week van 17 tot 25 oktober wordt opnieuw de spraakmakende Dutch Design Week gehouden.
Een topevenement op het gebied van ontwerp en design in Nederland maar ook internationaal.
Erg veel mensen zullen dan Eindhoven bezoeken. Waar in Strijp, het centrum en het NRE terrein ontwerpers uit de hele wereld hun producten laten zien.

Een van de top attracties zal te zien zijn in en rond de Augustijnenkerk waar Atelier van Asseldonk in samenwerking met een aantal top ondernemers de Allegorie van het Zuiden presenteert.
Een van die top ondernemers is Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve.

Deze 2 sterrenkok zorgt samen met ontwerper Aart van Asseldonk voor een culinaire avond in een Bourgondische sfeer in de markante Paterskerk.

Iedere avond van de D.D.W. is er centraal in deze kerk een eetfestijn voor 100 couverts van 19.00 tot 23.00 uur waar particulieren, organisaties en het bedrijfsleven welkom zijn om op niveau te dineren in een verrassende Bourgondische ambiance.

De omgebouwde Augustijnenkerk biedt culinair vertier voor privé personen maar ook bedrijven zijn welkom. Zelfs bestaat de mogelijkheid om als bedrijf een avond speciaal voor hen te reserveren.
De belangstelling is groot dus hier geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

In de bijlage staat een uitgebreide beschrijving van de avonden en is tevens de mogelijkheid gecreëerd om te reserveren http://allegorievanhetzuiden.nl/ of meer informatie te verkrijgen bij speciale wensen.

Contactpersoon:
Jeroen van Rooij
info@allegorievanhetzuiden.nl
06-23966866