Stemmen voor een nieuwe gemeentenaam

Het bureau dat al ruim 25 jaar is gevestigd in Veghel, telt 20 medewerkers die haar klanten in het plan- en bouwproces volledig kunnen ontzorgen vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname en het verdere onderhoud en beheer van een gebouw. Leenders Architecten en Ingenieurs heeft sinds begin september ook een vestiging in Oss in het Flexgebouw aan de Raadhuislaan 30. “De gemeente Oss heeft in onze ogen een grote potentie en veel te bieden, waar wij graag een bijdrage aan willen leveren”, zeggen de directieleden/aandeelhouders Noud Leenders en Hans van den Tillaart.

Gerealiseerde projecten

De laatste jaren heeft het bureau al diverse projecten in de gemeente Oss gerealiseerd. Zoals bijvoorbeeld het woongebouw met stadswoningen op de hoek van de Lievekamplaan, Kruisstraat en Maasvallei. (voormalig postkantoor) Maar ook de transformatie/upgrading van het Flexhuis en het kantoor van Nagtzaam accountants beiden aan de Raadhuislaan en meerdere projectmatige en particuliere woningbouw projecten in bestaande woonwijken en in de nieuwe uitbreidingsgebieden “Horzak” en “Piekenhoef”.

Leenders Architecten en Ingenieurs wil haar klanten beter laten wonen en werken; daar staat het bureau voor. Om dit waar te maken laat het bureau graag de klant zelf bepalen wat hij of zij wil; het bureau stelt haar klanten in staat om steeds de juiste beslissingen te nemen en denkt daarbij niet in oplossingen of restricties, maar in mogelijkheden. Deze “van buiten naar binnen” benadering van het bureau en haar medewerkers staat garant voor een prettige en aangename samenwerking in het plan- en bouwproces en een méér dan tevreden klant. Het team van vastgoedadviseurs, (interieur)architecten, stedenbouwkundigen, projectmanagers, ingenieurs en modelleurs werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Opdrachtgevers zijn (semi) overheid, (zorg) instellingen, onderwijs en vastgoedorganisaties, woningcorporaties, ontwikkelende aannemers, bedrijven en (collectieven van) particulieren.

Met deze vraaggestuurde werkwijze, de brede competenties, unieke ontwerpen en creatieve technische oplossingen wil het bureau belangrijk zijn voor haar klant en naast hem of haar staan, als belangenvertegenwoordiger ofwel duurzame partner in business.